va i helvetes helvete!
två saker som har knäckt mig fullständigt idag är följande.

1. svinen som har mage att ta 3 kronor extra för att man betalar med kort :S vafan!! hur fan gynnar de dom. 3 KRONOR!!
visst man kan ju säga såhär "robin lugna nu ner dig,det är bara 3 kronor,låt dom ta det,spela roll".  men det är väl klart att de spelar roll! jag bryr mig inte om 3 kronor, men inte fan ska dom ha dom för de! dom tjänar väl redan så jävla mycket extra  på att sälja sina 33 cl för en tia! så jävla lack jag blir, det värsta är om man lunkar in i ett litet livs och ska köpa ett snickers...nemen wow :D kolla! ett snickers för 5 kronor hihihihaha va glad jag blir, sen går man fram till kassan och lägger fram sitt kort, då får man plötsligt höra " de e 5 kronors extra avgift om du betalar med kort under 50 kronor". då kostar ett snickers plötsligt 10 kronor!!!....då blir det goda lilla billiga snickerset inte så gott längre för att magen vrider sig och man går runt och tänker på det resten av dagen..."fan! jag kunde ha köpt den någon annastans och sparat en femma :("..sviiin.....nu tänkte jag ju vara smart och bojkotta hela den grejen för jag har hört det inte är lagligt att ta extra betalt bara för man betalar med kort....det stämmer....om man har VISA kort :( jag har mastercard :( då har dom rätt att ta en liten avgift, men följande gäller då:

• Avsikten att ta ut kortavgift måste framgå.
• Butiken måste informera om avgiften klart och tydligt och visa den skriftligt så att du som kund kan fatta ett beslut om på vilket sätt du vill betala.
• Avgiftens storlek eller det sätt på vilket avgiften beräknas måste visas.
• Avgiften får inte överstiga butikens kostnad för kortköpet.
• Avgiften ska sedan redovisas på kassakvittot.

FAAAAAAAN!!!!

här är en länk ni kan läsa om det : http://www.swedbank.se/sst/inf/out/infOutWww1/0,,222310,00.html


2. jag försöker med liv och lust smsa till min flickvän, men hur jag än försöker så blir det fel. vad beror nu detta på då?
    jo T9! vem fan har lagt in orden i T9, jag försökte skriva "lappen"...som BORDE finnas....men det blir antingen lapsen     eller kassen eller larsen eller läppen...helt sjukt! alla säger till mig att lägga in ordet i din egen ordlista på mobilen, men det orkar jag inte :(.....jag gillar inte T9..........längre


en annan sak också...varför stavas pressäkerhet så...för mig blir det pres-säkerhet :S

så jävla dumt!


återkommer med dagens outfit inom kort...ska bara se vad jag har på mig först.

dagens utfitta + svar o annat skit :)
dagens klädsel är inspirerad av sex temat som har förekommit nu av ren slump och även pga det vackra sköna vädret igår som gör att afrodisiak frodas förfullt.....så min outfit idag är...en kvinna ;)

(vågade jag inte lägga upp en bild på mig o min flickvän i samma postion med risk för stalking osv)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Den sista frågan beror ju på, vill man tillfredsställa sig själv eller också sin partner?

Många kvinnor klagar på att män är dåliga i sängen men det kanske beror på att just de männen bara tänker på att tillfredsställa sig själva och inte så mycket sin partner. Likaså med kvinnor.

Jag har ju hört det med att kvinnor är bättre på sex men hur vet man for sure? Det kanske bara var ett rykte från början.
Om man tänker på både sig själv och sin partner så blir båda tillfredsställda och då är båda lika bra på sex.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kära "hermina"
jag tackar ödmjukast för det seriösa och välformulerade svaret och tankedelningen du bidrog med.
jag förstår exakt vad du menar och vad du grundar det på. det är ju såklart från person till person vad som krävs för att man ska känna sig tillfredställd så på så sätt är det ju individuelt. jag håller fullständigt med om att många är själviska och att det oftast brukar va mannen. så det gör det ju nästan till ett faktum att män är samre...för många män har noll team work....jag blir så jävla arg på dom kukarna som gör så mot sin/sina flickvänner!!!! döda dom :S....men det finns väl kvinnor som gör så med? som bara tänker på sig själv. det kanske inte förekommer lika ofta iochmed att mannen brukar vara den dominanta av könen, men det förekommer väl? kanske inte mannen allitd får sin avsugning utan han kanske går ner och gör sin grej, får henne att komma...sen somnar hon lr bara inte orkar mer.........???????????

ska äta NU :P hahah hej då loooove

hmmmm sex?
dagens outfit......klaustrofobi! dock fortfarande lika svårt med toalett besöken :S är det någon ny trend som har uppstått eller? kanske det börjar bli poppis att kissa på sig för jag ser ingen annan lösning i detta fallet.

dagens tittar/läsarfråga = varför påstås det att det kvinnliga könet är så mycket bättre i sängen än det manliga? hur kan det isåfall vara? grundat på vad?

själv anser jag att det är fighten om vem som är "bäst" mellan kvinnan och mannen som har startat diskussionen, visst, en kvinna vet vad hon vill ha sexmässigt så därför förstår jag att två kvinnor kan vara bättre än en man och en kvinna tillsammans, för mannen vet ju inte riktigt vad som är rätt och fel och kna lätt få saker för sig som kanske inte alls stämmer när man läser lite i regelboken....men vadå...då borde två män också vara bätttre ju? eller? om jag har ngon manlig homosexuel läsare så kan väl du ge mig en kommentar, då måste du såklart också ha haft sex med en kvinna inann så du kan gämföra, även om jag har någon kvinnlig homosexuel läsare, samma sak gäller dig...lr bara någon som har varit busig och provat att experimentera med samma kön...skriv så jag kan få svar på frågan....själv har jag bara provat det såkallade "normala" sättet och könner mig tillfredstäld som det är tacksåmycket....så för att göra ännu en lång fråga kort.......vem är bäst i sängen..MÄN eller KVINNOR...jag vill gärna att ni ska grunda det på något så inga lösaktiga svar tack (L)


harrebraaaaaa

dagens outfit + övrigt
idag har jag valt att fortsätta lite på "superhjälte" temat. både jag o min hustru vaknade med huvudvärk, så en spark dräkt är idyylisk för en sån här dag. fortfarande problem med toalett besöken dock, men blöja ingår nog i klädseln...i hope

min frus rum är/borde va en avspärrad zon, som hon sa så går vi näst intill runt i vår egen avföring och bakterierna frodas som i den där jävla virus filmen, så det är nog inte en tillfällighet att vi blev sjuka, snarare ett faktum. men jag skyller på sexet igår. eller att någon glömde låsa dörren så att basketlaget ifrån sunes sommar stormade in och röjde medans vi sov.

elyyse ikväll som födelsedags present från min fru till mig :D ska kränga och verkligen hån skratta åt barnen i afrika i ett par timmar....igår såg vi slumdog millionare,den va fet som fan :)

mer kommer imorgon eller redan ikväll..så höll ögonen öppna ;)...annars ser ni inte så mycket

dagens outfit
dagens utstyrsel är en silkes supermannen dräkt. perfekt för slöa torsdagar vilket gör mysfaktorn extrem.
jag skulle egentligen ha tränat igår, men så blev det inte. därför är ju supermannen dräkten exemplarisk för idag, med tanke på att alla vet att supermannen har enorma krafter och behöver inte träna. nackdelen med denna sortens "dresscode" är toalett besöken. annars är den prima


"frukta ej,grönsaka istället!"

notan tack!

Tysk krog serverar urinsoppa

BERLIN
Urinsoppa och modersmjölksås. Det kommer att stå på menyn när tysken Karl-Friedrich Lentze inom kort öppnar restaurang i staden Euskirchen.

Den 54-årige konstnären säger att han vill avskaffa fördomar.

– Vår omedelbara avsky vid tanken på denna sorts mat grundar sig bara på gamla tabuföreställningar.

Lentze hävdar att urin är en oundgänglig råvara i köket. Och en sås utan tillsats av modersmjölk är över huvud taget ingen sås, slår han fast


......blir inte världen ett roligare och intressantare ställe varje sekund som går? :) de tycker jag iallafall

skönt att leva med gott samvete

bli smal med hjälp av alla olika sorters jävla påhitt och kurer och gammla tjocka osäkra kärringar som plötsligt efter 40 års krängande köper svin dyra superpiller som påstås ska gräpa ur allt fett ur deras kroppar bara för att de äntligen börjar förstå att livet inte längre har mer att ge och att de aldrig kommer få uppleva sin största dröm....när drömmar går i kras räddar pillerna dom som någon sorts sista utväg innan det absolut sista hoppet lämnar dom för inte ens hoppet känner att dom är värda en chans till....antingen e jag dum i huvet lr så har jag jävligt rätt när jag säger att hela världens system är rubbat....men fan! hur levde man på sten åldern? varför är det enligt oss så långt ifrån verkligheten man komma? men om sanningen ska fram så är vi också djur...exakt lika mycket som råttorna nere i din källare, enda skillnaden är...de e vi som är jordens "skumbags" den största jävla katastrofen jorden någonsin skådat. det hade varit rättvist om råtterna la ut människo-fällor....jag hatar oss....sluta gnälla på att bilarnas avgaser är mördaren och flygplanen dödar ozonlagret....de e ju bara bortförklaringar, vi är såsjukt patetiska att vi inte vågar se den riktiga gärningsmannen dvs oss själva....vem tillverkar flygplanen? vi. vem kör bilarna? vi...vi skyller på bilarna som om det är ett levande objekt...som att bilarna kör runt och förstör och vi är offren som ofrivilligt blir trakaserade och blir tvugna att åka med.....

 

 

jag hatar er men jag älskar er....

p.s jag orkar inte ha stor boktav efter varje punkt och jag orkar inte stava rätt och jag orkar inte sätta punkt på rätt ställe för det är menings löst....hejdå:)


true love....Jag älskar din vackra kropp och ditt underbara leende,
Du gör mig galen med ditt sexiga beteende.
Du rör mig på ett sett som får eld att kännas kallt.
Du är mitt ljus, Min älskling, Min räddning, Mitt allt....

mr.dont-give-a-fack

Om mig

jag är en gangster

Intressen

Favoritfilmer

Favoritmusik

Favoritböcker


kan man bota lågt IQ? stackare....

En fråga som har dykt upp mycket nu på senaste tiden i mitt huvud är,,,meningen med livet och varför? inte varför meningen med livet, utan bara varför?....tillexempel, varför spelar kläder en så stor roll i somliga människors liv, särskilt med inriktningen "dyra märkeskläder", äger vi det vi köper? eller äger det vi köper oss? frågan verkar kanske dum och enkel om man hör den och svarar utan att egentligen tänka efter. men tänker man verkligen efter så är det högst sannolikt att man själv har fallit offer för frågans poäng. Om jag omformulerar frågan och ger ett exempel och säger såhär.


Du ska köpa en helt vit tröja. Tröjan du ska köpa finns i två olika sorter men är identiskt lika varandra, den ena har en lapp på insidan där det står "PEAK". på den andra finns der bara en vanlig "100% bomull" lapp. priset är detsamma på båda.
Alltså ! för att göra en lång version av frågan kort. två vita tröjor. den ena har ett peak märke på insidan och den andra har en en 100% bomulls lapp. båda kostar 150 kr och är IDENTISKT lika varandra.....vilken köper du?
Äger du det du köper?....Eller äger det du köper dig?


fackoff :)


1 blogg inlägg

Jag vill börja min blogg med en lista.vad som står på listan och varför det står på listan kan ni ju försöka ta och lista ut,knappt lönt dock.men jag önskar er ett varmt lycka till om ni försöker.

1.kärlek
2.fightclub
3.vilja
4.mat
5.hat
6.frågan
7.svaret
8.malmö
9.hat ( medveten upprepning)
10.musik

RSS 2.0