porr är mer än porr

idag vill jag ge jätte mycket credd till porrskådisar runt om i världen.
de e nog fan inte ett lätt jobb med tanke på alla som är runt om under inspelningen dvs. camera män, producent, manus författare, statister mm.
sen e de nog fan inte lätt heller med tanke på att det faktiskt är ett jobb och alla har ju ett privat liv vid sidan om som innefattar egna barn, pojkvänner, flickvänner, familjer och grejer. jag kan säga att jag hade fått ont i hjärtat om min flickvän hade att suga andras snoppar som extraknäck.
sen måste de vara oerhört krävande!! tänk er att en film inspelning varar en hel arbetsdag, då underdriver jag med stor marginal gissar jag på. men att gång på gång behöva låtsas vara sugen på sex och hålla den uppe som kille är ju galet. eller som tjej att ha något komma in och ut under en jätte jätte lång tid måste ju skapa en friktion som heter duga. det måste ju göra sjukt ont!
jaja...jag är ingen expert på ämnet, men man ska verkligen inte underskatta porrfilms branshen för vem vet, en dag kanske du hamnar där själv.
jag kan passa på att rekommendera fråga olle dokumentären om porrfilms industrin, mycket intressant!!
ciao!!!

Alla är zombies.

vi tycker!
vi tycker att det är sjukt när människor opererar sig och tatuerar sig för att dom vill efterlikna djur.
vi tycker att det är sjukt när människor klär sig och beter sig exakt som någon annan.
vi tycker att det är sjukt när människor opererar sig alldeles för mycket, då blir det äckligt och fel.
men vi tycker inte!
men vi tycker inte att det är sjukt när en ung vacker tjej opererar sina bröst och fyller sina läppar med sillikon och bär endast kläder som kändisen har och färgar håret blont och vägrar äta bara för att efterlikna någon annan, jag tycker att det uppfyller kraven för alla 3 "sjuka" personligheterna ovan.
istället för att se hur sjukt det är så ser vi det ofta istället som en sorts status eller som en bedrift eller en god prestation.
vad är felet? jag vet det redan och tycker att det är tydligt. jävligt tydligt!
tror ni att ni vet vad jag menar och tycker likadant?
det tror inte jag.
du tjej som ser bilden kan peka ut minst en sak som du hade velat ha som natasha peyre har.
du kille som ser bilden kan peka ut minst en sak som du vill att din tjej ska ha som natasha peyre har.
har jag rätt?
jag gissar på att brösten,magen,kroppen överlag och håret står på listan.
med andra ord så är hela världen en stor sjuk kopia av det vi "tycker" är rätt. men i själva verket är det lika "sjukt" som dom som avgudar michael jackson och ser ut som honom och kan allt om honom och har allt som han hade.
principen är samma.
ciao!

RSS 2.0